Tilläggstjänster i SmartDoc+

Smart hantering av platssökande

SmartDoc+ innehåller ett antal moduler som enkelt kan integreras i kundens hemsida. En av dessa gör att man kan man göra en platsansökan on-line. Dessa hamnar då automatiskt i SmartDocs platssökandesystem samtidigt som ett e-postmeddelande och/eller ett SMS sänds till systemets administratörer.

Offertförfrågan on-line

En annan av SmartDocs moduler möjliggör offertförfrågningar on-line. Kunden väljer enkelt vilken typ av arbete som önskas via en drop down, när det skall utföras m.m.

Glöm inte telefonväxeln!

Företagtes viktigaste kommunikationsmedel. Integrerad med SmartDoc+ blir den ännu bättre.

Ärendehantering

Med denna funktion är du hela tiden uppdaterad med vad som händer på kontoret. Du ser nya ärenden som registreras, får information om när dina ärenden måste åtgärdas – och kan göra det direkt via mobilen eftersom SmartDoc+ är anpassat för smarta telefoner och surfplattor.

Har du artiklar till försäljning?

Märk artiklar i SmartDOc+ som tillgängliga på din hemsida. Sedan integrerar du vår modul för artikelförsäljning där. Då kan besökare på din sida se dina artiklar med bild, lagersaldo och pris. De kan även göra beställningar on-line.

Utbildning

För att systemet skall fungera effektivt i ditt företag krävs att all användare känner sig komfortabla med alla systemets funktioner. Vi erbjuder utbildningar för både normala användare och för administratörer.


Platssökande i SmartDoc+

Platssökande kan adderas till SmartDoc+ på två sätt:


  • Manuellt genom att lägga till i tabellen platssökande när en sådan inkommer - antingen via mail, brev eller telefon.
  • SmartDoc+ innehåller ett antal moduler som enkelt kan integreras i kundens hemsida. En modul gör att man kan man göra en platsansökan on-line. Dessa hamnar då automatiskt i SmartDocs platssökandesystem samtidigt som ett e-postmeddelande och/eller ett SMS sänds till systemets administratörer.


Platssökande kan senare enkelt flyttas över till anställda.


Offertförfrågan i SmartDoc+

SmartDoc+ innehåller ett antal moduler som enkelt kan integreras i kundens hemsida. En modul gör att man kan man göra en offertförfrågan on-line. Dessa hamnar då automatiskt i SmartDocs offertförfrågandesystem samtidigt som ett e-postmeddelande och/eller ett SMS sänds till systemets administratörer.


Ärendehantering med mobilen

Med SmartDoc+ kan du enkelt hantera dina ärenden med din uppkopplade mobil eller surfplatta oavsett din situation. Så snart ärendehanteringssystemet vill påkalla din uppmärksamhet får du ett SMS med detaljerna. Du kan då direkt i din mobil åtgärda ärendet eller flytta fram förfallotiden. 


Sälj dina artiklar on-line!

SmartDoc+ innehåller ett antal moduler som enkelt kan integreras i kundens hemsida. En av dessa ger dig möjlghet att visa upp artiklar ur SmartDocs artikelregister. Du märker artiklarna i artikelregistret som tillgängliga på webben samt förser dem med en bild. På din webplats ser du då dessa märkta artiklar med bild, beskrivning, lagerstatus samt pris.


Besökarna på din hemsida kan beställa artiklar mot faktura.


Utbildning av användare av SmartDoc+

Vi lever idag i ett informationssamhälle där större mängder information än någonsin tidigare bearbetas, lagras, kommuniceras och mångfaldigas. Detta gäller speciellt på moderna arbetsplatser. SmartDoc+ är ett fantastiskt verktyg för att bringa struktur i all denna information. Det är därför mycket viktigt att alla som använder systemet är gediget utbildade.


Vi erbjuder två olika utbildningar:


  • Grundutbildning för normala användare av SmartDoc+. Denna utbidning ger vanliga användare de färdigheter som behövs för att bemastra systemets grundläggande funktioner. Detta är en endagsutbildning.
  • Utbildning för administratörer av SmartDoc+. Detta är en påbyggnadsutbildning till grundutbildningen. Här ges färdigheter i att hantera systemets användare, skapa mallar, m.m. Denna utbildning förutsätter att grundutbildningen klarats av pågår under en dag.

Göm inte företagets telefonväxel!

Ditt företags telefonsystem är mycket viktig för en väl fungerande verksamhet.
Vi jobbar med den marknadsledande molnbaserade växeln från Solus.
Med denna får du kopplingar mot SmartDoc+ genom att ett klick på telefonnummer i SmartDoc+ triggar växeln att ringa detta nummer. Dessutom, vid inkommande samtal, försöker SmartDoc+ öppna kontaktkortet för innehavaren av det inkommande telefonnumret. Om denna inte finns registrerad erbjuds du att skapa en ny kontakt.